Aranypatkó Étterem és Panzió-Debrecen

Kövessen minket: media

  Szállás Ajánlatkérés/Foglalás

Szobafoglalás


Házhozszállítás


Hírlevél

Sportolási lehetőségek

Lovaglási lehetőség

A Nagyerdő szélén, a Kartács utcán található a Debreceni Lovasakadémia, de igazi amerikai western lovaglásra is van lehetőség,
Debrecentől 5 kilométerre található Nevada Western Ranch, mely a 47-es főútról a Hosszúpályi út felé (balra) letérő úton várja a lovaglás kedvelőit.

Úszás

Az aktív életmódot előnyben részesítők számára több úszási lehetőséget is kínál hazánk keleti kapuja, a nemrég átadott Debreceni Sportuszoda Magyarország egyik legmodernebb sportlétesítménye.
Különlegessége, hogy 50 méteres versenymedencéje egy elhúzható fal segítségével 25 vagy 33 méteressé is átalakítható.
A komplexumban a nagymedence mellett 25 méteres edzőmedence, tanmedence, jacuzzi, finn szauna és termálvizes kültéri medence is található.

Tenisz – Bowling – Squash

A teniszezni vágyók a nagyerdei egyetemi sporttelep (DEAC) mellett a várostól néhány kilométerre lévő pallagi Tatár Tenisz Centerben is hódolhatnak szenvedélyüknek, a fedett pályák mindkét helyen a téli időszakban is lehetőséget biztosítanak a sportág gyakorlására.

Az egyre népszerűbb, a különösebb szakmai előmenetelt nem igénylő bowling elsajátítására is mód nyílik a városban, a Fontána Szabadidőközpont, valamint az A-1 Wellness Központ is szeretettel várja az ide látogatókat. A létesítmények a pörgős, kalóriafaló testedzésre tervezett squashpályáknak is otthont adnak, felszerelés a helyszínen bérelhető.

 

Korcsolyázás

Az egész évben üzemelő tócóvölgyi Jégcsarnok kellemes helyszínt biztosít a korizás kedvelőinek, akik télen kipróbálhatják a nagyerdei szabadtéri jégpályát is.