Aranypatkó Étterem és Panzió-Debrecen

Kövessen minket: media

  Szállás Ajánlatkérés/Foglalás

Szobafoglalás


Házhozszállítás


Hírlevél

Éttermi házirend

ARANY PATKÓ ÉTTERM HÁZIREND

 

  1. Az étterem és panzió magánterület, ahol az üzemeltető (REVOL-FOOD KFT) jogosult a szolgáltatásait saját maga által megszabott feltételekhez kötni.A vendégek kötelesek tiszteletben tartani az éttermi dolgozók, méltóságát, személyiségi jogait.

  2. A vendégek az étterem területére csak saját felelősségükre hozhatják be vagyon-, és értéktárgyaikat.

  3. Minden vendég köteles az étteremre, az étteremben és panzióban kihelyezett tárgyakra, berendezésekre vigyázni, épségüket megőrizni, rendeltetésüknek megfelelően használni. Aki az épületben, a kihelyezett tárgyakban, vagy az étterem berendezéseiben, felszerelésében szándékosan, vagy gondatlanul kárt okoz, az köteles az okozott kárt az étterem üzemeltetője részére megtéríteni.

  4. Az étterem és panzió területén minden vendégre kötelező a rend és a tisztaság betartása. Az étterem területére belépni, csak alkalomhoz illő, ápolt, tiszta öltözékben szabad.

  5. Tilos az étteremben máshol vásárolt ételt, italt fogyasztani.

  6. A házirendet megsértő, rendbontó, illetve a többi vendég nyugalmát bármilyen módon zavaró látogatókat az étterem dolgozóinak jogában áll felszólítani, ennek eredménytelensége esetén az étterem területéről kikísérni.


A Házirend betartása minden vendég számára kötelező! Az étterem és panzió vendégei a jelen házirend rendelkezéseit önmagukra nézve kötelező érvényűnek ismerik el.
Köszönjük Vendégeinknek, hogy a házirend betartásával hozzájárulnak ahhoz, hogy az éttermünkben eltöltött idő mindenki számára kellemes élmény legyen!

REVOL-FOOD KFT.